Login
+Follow
Login

Hej!

By vandringlopning on 2013.06.18 In Uncategorized

Hej!

Välkommen till min blogg och mitt första inlägg! Så varför vill jag nu lägga mina timmar på denna blogg? Jo, för att 1. Jag gillar att skriva och fota, vilket gör att bloggandet väl faller på plats och 2. Att vara ute i natur och vildmark är bland det bästa jag vet! Så jag vill helt enkelt dela med mig av de smultronställen jag besöker, beskriva de stigar jag bevandrat och berätta om de äventyr som kanske hände på vägen!

Om mig; bor i en stad med min sambo som är lika galen som mig i vildmarksäventyr, jobbar på ett kontor som landskapsarkitekt där jag designar och ritar gröna områden, har snart en hund, älskar att springa och vandra, reser gärna och ofta till Spanien och dansar allt som ofta till all musik. Bästa stunderna i livet är när man sitter långt ut i en skog eller högt upp på ett berg med varm choklad och ostsmörgåsar med människor man tycker om!

Så, det var lite om mig! Nu kan här börjas blogga!

 

0 Responses to "Hej!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

+Follow
Kategorier

Login